Обръщение на Пламен Панов, зам.-кмет Култура, археология и туризъм по случай

...
Обръщение на Пламен Панов, зам.-кмет Култура, археология и туризъм по случай
Коментари Харесай

Последен шанс да подкрепите Пловдив за най-добра европейска дестинация

Обръщение на Пламен Панов, зам.-кмет " Култура, археология и туризъм " по случай класацията, в която Пловдив взе участие и има действителен късмет да завоюва.

Скъпи пловдивчани и другари на Пловдив,

Утре е крайният период за гласоподаване за " Най-добра европейска дестинация “ за 2022 година в 13-то издание на влиятелната ранглиста European Best Destinations!

Вече знаете, че Пловдив е единственият български град, който взе участие в конкуренцията и е подложен в конкуренция с още 19 превъзходни градове, измежду които Лондон, Рим, Виена, Истанбул, Атина, Прага, Любляна, Грац и други. 

Победителят ще бъде определен посредством гласоподаване на интернет адрес:

https://www.europeanbestdestinations.com/european-best-destinations-2022/, до 10 февруари 2022 година

Много известни пловдивчани и другари на Пловдив се включиха в гласуването. Някои от тях записаха специфични видеа с послание, а други разгласиха апелите си за поддръжка, дружно с тематичната корица " Гласувай за Пловдив “  на своите страници в обществените мрежи.

Благодаря Ви от сърце!

Благодаря на пловдивските и националните медии, които застанаха зад нас! Важно е, тъй като имам вяра, че в оставащите дни – през днешния ден и на следващия ден, ще има мощна вълна на поддръжка от всички, които обичат нашия град. Пловдив е град за обичане! Включването в туристически конкурс от сходен мащаб с изключение на самопризнание за нашия град е и позициониране като туристическа дестинация, която е в положение да се съревновава с общопризнати туристически " колоси ".

Това не е първото присъединяване на Пловдив в състезанието. През 2016 година градът ни се подреди на трето място след хърватския Задар и гръцката столица Атина. Тогава зад Пловдив останаха извънредно атрактивни дестинации като португалските Азорски острови, френската столица Париж, испанския град Барселона, чешката столица Прага и даже столицата на Англия Лондон.

ГЛАСУВАЙТЕ! ЗАЩОТО НИЩО НЕ МОЖЕ ДА НИ СПРЕ, КОГАТО съдебномедицинска експертиза #ЗАЕДНО!

Ако сте дали своят вот преди 7 дни, можете да го извършите отново! Кратък линк за гласоподаване - vote.ebdest.in

БЛАГОДАРЯ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ЗА ПОДКРЕПАТА!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР